Skip to main content Skip to search

U wenst een zaak of bedrijf over te nemen? Of u zoekt een bedrijf dat een meerwaarde kan betekenen en uw plaats op de markt kan versterken? Of bent u op zoek naar een gezond bedrijf om over te nemen en op deze wijze te starten als ondernemer?

 

Dan is ETNO Consulting een logische stap in uw zoektocht naar het ideale bedrijf.

Door het overaanbod van bedrijven zie je dikwijls door het bos de bomen niet meer. Dat is precies het terrein waar ETNO Consulting u haar diensten aanbiedt. We bieden je een klare kijk in deze wereld van vraag en aanbod door juist die bedrijven te tonen die bij jouw profiel passen.

Dit doen we op basis van een intakegesprek, waar wij samen gaan uitmaken welke richting u uit wilt. Vervolgens gaan we op basis van uw overnameprofiel actief op zoek naar mogelijke voor u best passende ondernemingen.

De bedrijven worden door ons gescreend op credibiliteit voordat ze aan u gepresenteerd worden.

 

Etno Consulting werkt hiervoor samen met ervaringsdeskundige Luc Van Laere. Hij is binnen Unizo in 2004 gestart met het overnameplatform Overnamemarkt.be. Sinds 2016 is Luc Van Laere actief als zelfstandige consultant voor bedrijfsovernames onder de naam Van Laere Consultancy.

 

Door onze samenwerking hebben we ruime contacten in de overnamesector met mooie selectie van bedrijfsprofielen. Hierdoor krijgen kandidaat-overnemers meer kansen om te komen tot een geslaagde overname.

Bekijk hier onze portefeuille voor onze lijst van geschikte projecten, samengesteld op basis van de bestanden van diverse overnamebegeleiders.
Vindt u niet meteen een project dat uw aanspreekt, dan zoeken wij voor u een geschikte project op maat. U dient zich eerst aan te melden via het registratieformulier, waarna we u dan uitnodigen voor een intake gesprek.
Partner: