Skip to main content Skip to search

U wenst een zaak of bedrijf over te nemen? Of u zoekt een bedrijf dat een meerwaarde kan betekenen en uw plaats op de markt kan versterken? Of bent u op zoek naar een gezond bedrijf om over te nemen en op deze wijze te starten als ondernemer?

 

Dan is ETNO Consulting een logische stap in uw zoektocht naar het ideale bedrijf.

Door het overaanbod van bedrijven zie je dikwijls door het bos de bomen niet meer. Dat is precies het terrein waar ETNO Consulting u haar diensten aanbiedt. We bieden je een klare kijk in deze wereld van vraag en aanbod door juist die bedrijven te tonen die bij jouw profiel passen.

Dit doen we op basis van een intakegesprek, waar wij samen gaan uitmaken welke richting u uit wilt. Vervolgens gaan we op basis van uw overnameprofiel actief op zoek naar mogelijke voor u best passende ondernemingen.

De bedrijven worden door ons gescreend op credibiliteit voordat ze aan u gepresenteerd worden.

Etno Consulting werkt hiervoor samen met overnamebegeleider en ervaringsdeskundige Luc Van Laere. Hij is binnen Unizo in 2004 gestart met het overnameplatform Overnamemarkt.be en was binnen deze organisatie ook actief als overnamecoach.  Sinds 2016 is Luc Van Laere actief als zelfstandige consultant voor bedrijfsovernames onder de naam Van Laere Consultancy.

 

Door onze samenwerking hebben we ruime contacten in de overnamesector en kunnen we een mooie selectie van bedrijfsprofielen aanbieden. Hierdoor krijgen kandidaat-overnemers meer kansen om te komen tot een geslaagde overname.

In eerste instantie gaan we focussen op overnames met een transactiewaarde van minimum 1 mio€. Bezorg ons bijgaand registratieformulier en wij gaan zo vlug mogelijk op zoek naar een passend bedrijf.

 

Bent u echter op zoek naar een bedrijf met een lagere overnamewaarde, dan verwijzen we u graag naar het overnameplatform overnamemarkt.be dat een aanbod heeft van bedrijven uit tal van sectoren en gespreid over gans Vlaanderen.

Partner: